930×122 CAPRA 5

accidente

AccidentMortalMaracineni21

BĂUTURA FACE NOI VICTIME PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ

Șofatul sub influența băuturilor alcoolice reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere. O știe toată lumea. Cu toate acestea, numărul iresponsabililor care se urcă băuți la volan continuă să fie mare. Și weekend-ul în care ne aflăm pe șoselele din Argeș s-au produs accidente din această cauză.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un prim eveniment rutier de acest fel a avut loc pe raza comunei Bradu, de lângă Pitești. Un localnic în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul asupra volanului pentru că era băut. Autoturismul a lovit doi pietoni care mergeau pe marginea părții carosabile, în sens opus. Cele două persoane sunt din Pitești și au vârste de 53 și 57 de ani. Din fericire, piteștenii au scăpat cu răni ușoare și, evident, cu o sperietură soră cu moartea. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

La fel ca și un alt conducător auto care, de asemenea, șofa sub influența băuturilor alcoolice. Are 22 de ani și este din Medgidia, județul Constanța. În timp ce conducea un autoturism din direcția Câmpulung Muscel către Pitești, în dreptul comunei Hârtiești, a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a rupt parapetul de protecție și a ieșit în decor. Constănțeanul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Nu a rămas, însă, internat pentru că rănile au fost minore. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3