NOR CURIER 930X122

biserica mavrodolu

BISERICA MAVRODOLU: DRUM DE FLORI ȘI CANDELE PENTRU LIA SPIRIDON

Piteșteni, mulți dintre ei tineri, au venit în această seară să îi aducă un ultim omagiu Liei Spiridon. Oamenii au sosit la biserica Mavrodolu cu lumânări, candele, flori și jerbe de flori. În curtea bisericii a fost așternut drum de flori și candele. Preoții au ținut o slujbă în interiorul lăcașului de cult.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit familiei, toți cei care vor să îi aprindă Liei o lumânare la căpătâi o pot face până mâine, 3 octombrie, la ora 15. Înhumarea va avea loc duminică, 4 octombrie, în comuna Corbu, din județul Olt.

Trupul neînsuflețit a fost adus din Italia, țară în care Lia Spiridon se afla pentru tratament și în care a survenit decesul.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Diagnosticată cu leucemie la debutul acestui an, tânăra piteșteancă a început cu câteva luni în urmă, la vârsta de 19 ani, lupta cu boala. O luptă în care oameni minunați au organizat numeroase campanii umanitare pentru strângerea celor 200.000 de euro de care era nevoie pentru transplantul de măduvă.

Banii s-au strâns, iar Lia a plecat în Italia pentru operație și tratament. Din păcate, luni, 28 septembrie, a pierdut lupta cu boala.

Absolventă a Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești, Lia Maria Manuela Spiridon era studentă la două facultăți din Capitală: Drept și Academia de Studii Economice, specializarea administrarea afacerilor cu predare în limba germană. Din cauza bolii a fost nevoită să-și suspende studiile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3