930 x122 grota rece

brazi

BRADUL DE CRĂCIUN DIN PIAȚA PRIMĂRIEI, ÎNALT DE 22 DE METRI

Astăzi au început montarea şi ornamentarea Brazilor de Crăciun în Piaţa Primăriei Pitești (ca de obicei, este amplasat în apropiere de statuia lui Mircea cel Bătrân), în Piaţa „Vasile Milea” şi în holul mare din Primărie.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Bradul din Piața Primăriei (foto), „vedeta” sărbătorilor de iarnă în Pitești, are 22 de metri înălţime. Cel din Piaţa „Milea” măsoară 20 de metri, iar Bradul de Crăciun din holul Primăriei, 6, 2 metri. Toţi trei brazii provin din zona montană Piscu Negru, din județul Argeş. Instalaţiile ornamentale care îi vor împodobi vor fi aprinse, vă amintim, în seara zilei de 1 Decembrie.

De asemenea, în Piaţa Primăriei au fost montate și tradiționalele căsuţe din lemn. În perioada 4 decembrie 2015 – 16 ianuarie 2016 aici comercianţii vor vinde produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA