930 x122 grota rece

constantin stroe

BUST ÎN MEMORIA LUI CONSTANTIN STROE

Bust în memoria lui Constantin Stroe. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a propus realizarea unui bust al celui care a fost director general al Uzinei Dacia. De asemenea, tot ca urmare a inițiativei primarului, o stradă din Mioveni va purta numele lui Constantin Stroe. Propunerile vor fi aprobate în următoarea ședință a Consiliului Local Mioveni.

Citiți și: Moștenirea lui Stroe: 300 de mii de angajați și 30 mld. € cifră de afaceri

„În semn de recunoştinţă pentru cel care a fost director general la Automobile Dacia și de numele căruia se leagă privatizarea de succes a uzinei din Mioveni, dar şi dezvoltarea oraşului Mioveni – domnul Constantin Stroe – am cerut ca o stradă din Mioveni să poarte numele dânsului, iar bustul acestuia să fie pus în fața Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, gesturi poate mult prea mici față de realizările domnului Stroe, care și-a lăsat o amprentă marcantă asupra vieții noastre.”, afirmă Ion Georgescu.

Constantin Stroe a fost înmormântat ieri cu onoruri militare. Detalii și imagini, AICI. (Foto: ziareromania.com)

Citiți și: OMAGIU ÎN MEMORIA LUI CONSTANTIN STROE

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • cu degetu in nas spune:

    Eu zic sa nu uitati sa il propuneti la sanctificare…Sigur dupa o ,,modesta donatie,, preafericitul il face sfant…Sa nu uitam ca Stroe nu a bagat in seama vanzarea Dacia pe vreme cand se lua peste 1000 us pt o aprobare de Dacie, sa nu uitam ca el a privat romanii de dreptul de a inscrie masini mai vechi de 7 ani pt a isi vinde rablele, prin influenta si banii dati catre guvernele de la acea perioada care au votat legea in cauza…ministrul transporturilor si Basescu printre altii…Sa nu uitam ca francezii nu prea dau mai nimic din profit aici, au fost scutiti de plata 10 ani si probil sunt scutiti in continuare…De la Petrochimie au plecat mai multi decat sunt la ,,minunatul,, Renault Mioveni azi si nu s-a scufundat judetul…Nu cunsoc vreun act de caritate facut de raposatul pt persoanele judeteului in schimb se pare ca se ducea cu gentuta de bani la guverne sa dea legi pt a proteja produsul sau in detrimentul cetateanului roman asa cum am aratat mai sus…Mai usor cu pianul pe scari

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90