NOR CURIER 930X122

auto

CÂND REVIN „HINGHERII” DE MAȘINI

Proiectul prin care autoritățile guvernamentale propun reluarea ridicării mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public ar putea deveni lege „la toamnă”, adică în toamna acestui an.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Exprimarea îi aparține vicepremierului Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Dâncu nu precizează o dată mai exactă. Vicepremierul anunță că există și varianta ca Guvernul să adopte o ordonanță de urgență în acest sens, pentru a grăbi adoptarea proiectului aflat încă în dezbatere publică și care ar urma să ajungă spre dezbatere și adoptare în Parlament. Varianta agreată de Guvern cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România este ca procedura de aplicare să rămână la latitudinea primăriilor.

Proiectul poate fi citit aici: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/15507564/3/proiect-m-a-i.pdf.

Citiți și: Argeș. Un BMW a luat foc!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90