Donaris 930 x 122

bcco

CATUSE_LA_MAINI

CAPTURĂ DE LA HACKERI: 150 DE MOBILE, 80 DE LAPTOPURI ȘI 50 DE HARD-DISK-URI

Ieri dimineață, după cum v-am informat, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au participat la o acțiune amplă, care a inclus 112 percheziții domiciliare în Craiova, Timișoara și București. Acțiunea a vizat o grupare criminală transfrontalieră, axată pe trei direcții: skimming, fraudarea unor firme de transferuri monetare situate, de regulă, în state din centrul și vestul Europei și trafic de substanțe cu caracter psihoactiv http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/politistii-de-la-bcco-pitesti-perchezitii-intr-o-cauza-cu-ramificatii-paris/.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Astăzi Poliția Dolj a prezentat un bilanț al perchezițiilor. Astfel, 60 de persoane au fost audiate, iar 6 dintre ele, reținute pentru 24 de ore. De asemenea, au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru alți 7 indivizi.

În plus, polițiștii au ridicat 20.000 de euro, 50.000 de lei, 80 de laptopuri, 50 de hard-disk-uri, 150 de telefoane mobile, dispozitive de skimming și dispozitive folosite pentru confecționarea acestora și formulare de transfer monetar.

Citiți și: Breaking: Percheziții! Infractori „mondiali” luați pe sus de mascați

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90