Donaris 930 x 122

caravana

CARAVANĂ UMANITARĂ OFF-ROAD ÎNTR-UN COLȚ UITAT DE LUME

În vârstă de 34 de ani, din Mioveni, Lucian Bursuc este fotograf profesionist. Pe lângă pasiunea pentru fotografie, Lucian iubeşte off-road-ul, fiind legitimat la un club de profil.

Citiți și: Dacia Duster ia fața unor mărci consacrate!

Împreună cu ceilalţi membri ai clubului, Lucian Bursuc a organizat o acţiune caritabilă pentru oamenii săraci din comunele Odăi şi Colţi din județul Buzău. Deplasarea s-a făcut cu o caravană de automobile Dacia Duster.

,,Am fost impresionaţi de sărăcia care este în zona respectivă şi de faptul că acei oameni încearcă să îşi refacă viaţa după fiecare calamitate. Când nu îi bate zapada, îi bat inundaţiile sau cutremurele, care aduc, la rândul lor, alunecări de teren. Fiind un club de off-road, am ales o zonă mai puţin accesibilă. Am ajutat peste 150 de copii sărmani şi mai bine de 250 de bătrâni şi adulţi cu probleme sociale. Pachetele au conţinut alimente, dulciuri, jucării şi rechizite.

Citiți și: Vești bune! Controale medicale gratuite

Anul trecut de Paşte am fost în Delta Dunării, iar de Crăciun în comuna Uda din judeţul nostru.’’, spune Lucian Bursuc pentru ePitești. (Foto: Facebook Lucian Bursuc, Costin Dumitrescu şi Duster 4×4 Everyone)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA