EcoMoto 930×122

daniel constantin

CASA SINDICATELOR, PLINĂ OCHI!

Niciun spectacol de muzică sau de teatru nu a adus în ultima vreme mai multă lume ca astăzi în sala principală a Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Sala a fost arhiplină la lansarea Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Toate locurile pe scaune (800) au fost ocupate. Mai mult decât atât, unii dintre participanți au fost nevoiți să stea în picioare, iar alții, pe holuri. Printre cei prezenți în sală s-au numărat fermieri, primari și directori de servicii deconcentrate.

La eveniment a fost prezent și vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și deputat de Argeș. La prezidiu au mai luat loc prefectul Mihai Oprescu, președintele interimar al Consiliului Județean, Florin Tecău, primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, și specialiști în agricultură.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90