930X122 MAIA

cheile dâmbovicioarei

CĂȚĂRĂRI SPECTACULOASE PE CHEILE DÂMBOVICIOAREI! VEZI GALERIE FOTO!

În zona Cheile Dâmbovicioarei s-a desfășurat în weekend cea de a doua ediție a concursului de escaladă ”Memorialul Bebe Nistorescu”. A fost un concurs organizat de Consiliul Județean, în coordonarea Salvamont Argeș, parte a proiectului de promovare „Zona montană a Argeşului şi Muscelului-diversitate și unicitate în România”.

Citiți și: MARE CONCURS DE ESCALADĂ ÎN ARGEȘ

Competiția a reunit iubitori de toate vârstele ai muntelui, inclusiv copii, care au luat cu asalt pereții abrupți ai Cheilor Dâmbovicioarei, pe toate cele 12 trasee cu grade diferite de dificultate. După festivitatea de premiere a câștigătorilor, oficiată de vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Polexe, și de directorul Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, distracția a continuat cu un concert al trupei Hara.

În cadrul aceluiași proiect, în perioada 22-26 septembrie în sediile din Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Sibiu, Cluj Napoca și Timișoara ale bibliotecilor județene publicul poate vedea expoziția fotografică ”Argeș-Muscel, unicitate și diversitate”. Expoziția reunește 50 de fotografii care ilustrează cele mai frumoase peisaje montane din Argeș-Muscel, flora și fauna din județul nostru, precum și instantanee cu pasionații sporturilor montane.

Citiți și: CONCURS DE ESCALADĂ LA CHEILE DÂMBOVICIOAREI

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3