New Profesional Consult 930 x 122

primaria_pitesti_nou

Ce averi mai au sefii Primariei Pitesti

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, si viceprimarii Cornel Ionica si Liliana Gagiu si-au reactualizat, conform legii, declaratiile de avere. Documentele au fost depuse la Primarie si, de asemenea, transmise Agentiei Nationale de Integritate (ANI). Cum au evoluat averile sefilor Primariei municipiului resedinta de judet, aflati in cele ce urmeaza…

Conform noilor documente depuse la Primarie, primarul Tudor Pendiuc a avut in 2010 venituri totale de la Primarie in valoare de 4.400 de lei, iar de la Universitatea Constantin Brancoveanu, unde este profesor, a avut venituri de aproape 27.000 de lei. Acestora li se adauga 3.000 de lei incasati in calitate de membru al Comisiei Nationale de Acordare a Imprumuturilor.

Sotia sa, director la Scoala Populara de Arte si Meserii, a avut venituri de 33.900 de lei. Sotii Pendiuc detin o casa la Pitesti si una in Teleorman (mostenirea sotiei), precum si doua apartamente in Pitesti, un teren la Pitesti dar si 3 terenuri mostenite in Teleorman.

Cornel Ionica a declarat venituri totale in 2010 in valoare de 36.000 de lei, in vreme ce sotia sa a castigat 31.000 de lei. Cei doi detin o casa si un teren la Pitesti si o masina Audi, iar la banca au peste 83.000 de lei ca depozit.

Viceprimarul Liliana Gagiu a declarat venituri totale de 43.000 de lei, din care 8.000 de lei reprezinta valoarea pensiei la limita de varsta. Liliana Gagiu mai detine 550.000 de actiuni la Fondul Proprietatea, o masina Matiz, doua apartamente la Pitesti si terenuri in municipiul resedinta de judet.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3