marți, 6 octombrie 2015, ora 09:06
Ultima oră SOȚII DICĂ, UNDĂ VERDE DE LA PRIMĂRIE PENTRU CLĂDIREA CU 3 ETAJE TRAFIC AGLOMERAT PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI GRATUIT! ANUNȚURI DE MICĂ PUBLICITATE CURS DE FORMATOR ÎN PITEȘTI – OFERTA COMPLETĂ DUPĂ 10-0 ACASĂ, FC ARGEȘ PREGĂTEȘTE DERBY-UL DE LA MIOVENI OFSD ARGEȘ ARE VICEPREȘEDINTE ÎN CONSILIUL NAȚIONAL RUȘINE! DE PROIECTUL STAȚIUNII MOLIVIȘU SE ALEGE PRAFUL ANDREEA IORDACHE, 10 ROCHII DE NOTA 10 (GALERIE FOTO) SE ASFALTEAZĂ PE DN PITEȘTI-CURTEA DE ARGEȘ VREMEA SE RĂCEȘTE – PROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI
Sunteți aici:
Home / Știri / Știri / CITEȘTE CV-UL VIITORULUI PREFECT AL ARGEŞULUI
CITEȘTE CV-UL VIITORULUI PREFECT AL ARGEŞULUI

CITEȘTE CV-UL VIITORULUI PREFECT AL ARGEŞULUI

PSD Argeş a decis aseară să-l propună pe Mihai Oprescu, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, pentru funcţia de prefect al judeţului Argeş. La numai 34 de ani Oprescu are un CV consistent.

Șef al ITM, cadru didactic universitar şi om politic, Mihai Oprescu are două licenţe, trei masterate şi o diplomă de doctor în drept constituţional şi instituţii politice. Are şi studii politice şi diplomatice.

Primul său loc de muncă a fost acela de preparator universitar la Universitatea de Stat din Piteşti, imediat după terminarea primei facultăţi (Administraţie publică la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept, în 2002). După cinci ani a ajuns la gradul de asistent universitar şi s-a angajat la Universitatea particulară „Constantin Brâncoveanu” din Pitești. În februarie 2012 a ajuns lector, predând şi în prezent tot la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” cursuri de drept internaţional public şi protecţia internaţională a drepturilor omului.

În noiembrie 2003 s-a angajat ca inspector de specialitate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, iar între mai 2007 şi martie 2008 a fost inspector de muncă debutant la aceeaşi instituţie. În martie 2008 a ajuns director executiv adjunct la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, iar în luna noiembrie a aceluiași an a fost avansat director executiv al instituţiei, funcţie pe care a ocupat-o până în mai 2009. În august 2012 a fost numit inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş. El a fost, pentru scurt timp, şi consilier local al municipiului Piteşti. Este căsătorit cu Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Mioveni, iar în acest an va deveni pentru prima dată tătic, cei doi aşteptând un copil.

Mihai Oprescu ar urma să fie numit prefect în ședința de Guvern de miercuri, 26 martie.

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
tecau_cj
PSD A DECIS: TECĂU, CANDIDAT PENTRU ȘEFIA CJ, MIHAI OPRESCU, PREFECT

prefectura11
EXCLUSIV! IATĂ PE CINE A PROPUS PSD ARGEŞ PENTRU FUNCŢIA DE PREFECT!

MIHAI OPRESCU
ITM A FĂCUT CONTROALE PENTRU SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ

Închide