duminică, 26 februarie 2017, ora 23:17
Acasă / Știri / Știri / CITEȘTE CV-UL VIITORULUI PREFECT AL ARGEŞULUI

CITEȘTE CV-UL VIITORULUI PREFECT AL ARGEŞULUI

PSD Argeş a decis aseară să-l propună pe Mihai Oprescu, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, pentru funcţia de prefect al judeţului Argeş. La numai 34 de ani Oprescu are un CV consistent.

Șef al ITM, cadru didactic universitar şi om politic, Mihai Oprescu are două licenţe, trei masterate şi o diplomă de doctor în drept constituţional şi instituţii politice. Are şi studii politice şi diplomatice.

CITIȚI ȘI:

Primul său loc de muncă a fost acela de preparator universitar la Universitatea de Stat din Piteşti, imediat după terminarea primei facultăţi (Administraţie publică la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept, în 2002). După cinci ani a ajuns la gradul de asistent universitar şi s-a angajat la Universitatea particulară „Constantin Brâncoveanu” din Pitești. În februarie 2012 a ajuns lector, predând şi în prezent tot la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” cursuri de drept internaţional public şi protecţia internaţională a drepturilor omului.

În noiembrie 2003 s-a angajat ca inspector de specialitate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, iar între mai 2007 şi martie 2008 a fost inspector de muncă debutant la aceeaşi instituţie. În martie 2008 a ajuns director executiv adjunct la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, iar în luna noiembrie a aceluiași an a fost avansat director executiv al instituţiei, funcţie pe care a ocupat-o până în mai 2009. În august 2012 a fost numit inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş. El a fost, pentru scurt timp, şi consilier local al municipiului Piteşti. Este căsătorit cu Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Mioveni, iar în acest an va deveni pentru prima dată tătic, cei doi aşteptând un copil.

CITIȚI ȘI:

Mihai Oprescu ar urma să fie numit prefect în ședința de Guvern de miercuri, 26 martie.

V-ar mai putea interesa și:

ALUNECARE DE TEREN ÎN ARGEȘ – GOSPODĂRII INUNDATE

În comuna Dâmbovicioara s-a produs duminică, 29 mai 2016, o alunecare de teren a versantului …

ATENȚIE! IZVOARE ÎNCHISE ÎN PITEȘTI ȘI BUDEASA

Instituția Prefectului de Argeș, SINGURA INSTITUȚIE care știe să comunice public pe această temă, a …

MIRCEA, FĂ-TE CĂ LUCREZI!

Partidul de buzunar al lui Mircea Andrei nu are idei pragmatice pentru Argeș, dar, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire