930X122 MAIA

Arges

lei-ron-bani

CE SALARIU AI? VEZI DACĂ ATINGI MEDIA PE ARGEȘ!

Direcția Județeană de Statistică a comunicat astăzi datele referitoare la câștigurile salariale medii ale argeșenilor în august. Este cea mai recentă lună în privința căreia există aceste informații centralizate.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Veștile sunt proaste. Potrivit sursei citate, câștigurile salariale medii în Argeș au fost în august mai mici decât în iulie și decât media națională. Brutul s-a ridicat la 2.286 de lei, iar netul la 1.651 de lei. În ambele valori câștigul salarial mediu în Argeș a fost sub media națională cu 1, 9% (mai mic cu 45 de lei în valoare brută și cu 32 de lei în valoare netă). În industrie și în domeniul construcțiilor netul în Argeș a fost în august de 1.902 lei, în agricultură de 1.489 de lei, iar în servicii de 1.349 de lei.

Cauzele scăderii față de luna iulie au fost următoarele: producții mai reduse, încasări mai mici și lipsa unor prime sau a unor sume din profitul net, acordate angajaților în iulie, dar nu și în august.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3