NOR CURIER 930X122

paste

ÎN CE ZILE VOR FI PLĂTITE PENSIILE ÎN ARGEȘ ÎNAINTE DE PAȘTE

După cum se știe, pensiile vor fi plătite în această lună mai devreme ca de obicei. Asta pentru ca pensionarii să aibă bani pentru sărbătorile de Paște.

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

Casa Județeană de Pensii anunță perioada exactă în care poștașii vor aduce banii la domiciliile pensionarilor din Argeș. Potrivit sursei citate, plata pensiilor şi a altor drepturi cu caracter special prevăzute de lege care se achită prin poștă odată cu pensiile va fi făcută de luni, 6 aprilie, până vineri, 10 aprilie, inclusiv.

Pensionarii pe care poștașii nu îi vor găsi acasă își vor putea ridica pensiile până miercuri, 29 aprilie, inclusiv de la unitatea poștală la care sunt arondați.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Plata prin cont bancar a pensiilor și a altor drepturi cu caracter special prevăzute de lege va începe miercuri, 8 aprilie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90