New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CEA MAI GEROASĂ DIMINEAȚĂ ÎN ARGEȘ

Cea mai geroasă dimineață în Argeș. În județul Argeș, ca și în întreaga țară, avem parte astăzi de cea mai geroasă dimineață de la începutul acestui sezon rece.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), polul frigului este în zona montană înaltă, la peste 2.000 de metri altitudine, acolo unde se înregistrează minus 22, 1 grade Celsius. Stratul de zăpadă măsoară 169 de cm.

Ger este și în Curtea de Argeș: minus 15, 4 grade. Stratul de zăpadă în orașul Basarabilor este de 5 cm. În Stolnici sunt minus 14, 9 grade, cu un strat de zăpadă de 28 de cm. În zona Dedulești – Morărești termometrele înregistrează minus 11, 6 grade, iar stratul de zăpadă măsoară 10 cm. Minus 11, 2 grade Celsius se înregistrează în Câmpulung Muscel, în timp ce în Pitești temperatura aerului este de minus 10, 3 grade, cu un strat de zăpadă de 13 cm.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Aseară târziu, Argeșul a ieșit de sub codul galben de ninsori abundente, la această oră cerul fiind senin în mare parte din județ.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90