New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CEL MAI LINIȘTIT PAȘTE DIN ULTIMII ANI

Anul acesta în Argeș au fost cele mai liniştite şi mai sigure sărbători pascale din ultimii ani, nefiind înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice, anunță Inspectoratul de Poliție Județean.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Numărul infracţiunilor săvârşite cu violenţă se situează sub media ultimilor ani. De asemenea, numărul accidentelor de circulaţie şi al persoanelor rănite sau decedate în astfel de accidente este mai mic faţă de anii trecuţi, reliefând faptul că măsurile pentru creşterea siguranţei cetăţeanului şi-au atins scopul. Aceste rezultate se datorează şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile în această perioadă.”, informează sursa citată.

Polițiștii argeșeni au dat, totuși, peste 500 de amenzi, însumând aproape 142.000 de lei. Mai bine de 100 dintre ele au fost pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Pe de altă parte, pentru neregulile din traficul rutier poliţiştii au dat 369 de amenzi, 163 dintre acestea fiind pentru viteză excesivă. Totodată, au retras 6 certificate de înmatriculare şi au reţinut 39 de permise de conducere.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3