930X122 MAIA

ora pamantului

CENTRUL PITEȘTIULUI, O ORĂ FĂRĂ ILUMINAT PUBLIC

Mâine, sâmbătă, 28 martie, Piteştiul se alătură oraşelor din România care vor lua parte la evenimentul „Earth Hour“.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Primăria va întrerupe iluminatul public în zona centrală a oraşului între orele 20:30 și 21:30, gest pe care municipalitatea îl vrea urmat și de cetăţeni, de alte instituţii publice şi firme private.

De asemenea, în același interval de timp în Piaţa Primăriei se va desfăşura un program artistic, vor fi proiectate clipuri, lansate lampioane şi va fi scris cu ajutorul unor lumânări mesajul ”Ora Pământului 2015”.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Amintim că sărbătorim „Earth Hour“ de fiecare dată în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocţiu. Mesajul este acelaşi peste tot: problemele cauzate de schimbările climatice şi de extra-consum sunt atât de grave, actuale şi complexe, încât este nevoie urgentă de acţiune la nivel global.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3