SMART KIDS 930X122

cez

CEZ, PRIMA REACȚIE LA PERCHEZIȚIILE DE AZI DIN PITEȘTI

În urmă cu puțin timp CEZ a transmis pe adresa redacției noastre un comunicat de presă. Este vorba despre o primă reacție a companiei în urma perchezițiilor din Argeș de la această oră care îl vizează pe unul dintre angajații săi.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Începând cu ora 6 în această dimineață, reprezentanți ai DNA fac verificari la sediul CEZ din Pitești. Persoana vizată în aceste verificari este domnul Ștefan Frântu, angajat al departamentului COER. În acest moment nu deținem alte informații referitoare la obiectul cercetărilor.

Grupul CEZ în Romania se dezice vehement de orice act de corupție sau practică nelegală a angajaților săi și pune la dispoziția instituțiilor abilitate toate informațiile necesare pentru clarificarea situației.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

În măsura în care vom avea informații noi care privesc compania, vă vom menține informați.”, acesta este comunicatul de presă semnat de Angelica Barbu, manager comunicare externă CEZ România.

Despre percheziții puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-perchezitii-cu-miza-uriasa-arges-prejudiciu-de-2-000-000-de-euro/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3