Donaris 930 x 122

accident

AccidentNegusAutostrada10

CIOCNIRE PE CONTRASENS! ACCIDENT CU 3 RĂNIȚI PE DN 65 B, ÎN BRADU!

Seria accidentelor rutiere de pe șoselele din județul Argeș continuă. Un alt accident a avut loc pe raza comunei Bradu, pe drumul național 65 B, care leagă DN 65 Slatina-Pitești de autostrada Pitești-București.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

În timp ce conducea un autoturism dinspre Pitești către autostradă, un șofer în vârstă de 61 de ani din orașul argeșean Topoloveni a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un mureșean în vârstă de 35 de ani. Potrivit Poliției Argeș, cauza accidentului a fost neatenția.

Accidentul s-a soldat cu trei răniți: șoferul vinovat și două pasagere din autoturismul lovit, una în vârstă de 27 de ani, iar cealaltă, de 54 de ani, ambele din județul Dâmbovița. Serviciul Rutier Argeș a întocmit dosar penal. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3