Donaris 930 x 122

ciolos

CIOLOȘ, VESTE PROASTĂ PENTRU MAME

Legea care majorează indemnizaţiile pentru mame nu se va aplica dacă nu vor fi găsite sursele de finanţare, a afirmat premierul Dacian Cioloş, el precizând, totodată, că actul normativ se poate proroga dacă bugetul de stat nu va permite efectuarea acestei cheltuieli în limitele de deficit stabilite.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

„Nu atacăm la Curtea Constituţională legea care majorează indemnizaţiile pentru mame. Dacă găsim surse financiare, ne-o asumăm noi ca Guvern, dar o să vedem la rectificare. Până atunci, dacă nu o să găsim finanţare, nu o aplicăm.”, a spus astăzi Cioloş în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii la Palatul Victoria.

Reprezentanţii mass-media l-au întrebat cum va evita neaplicarea legii. „Se poate proroga. Orice decizie se poate proroga, aşa cum în fiecare an există legi care sunt prorogate.”, a afirmat Dacian Cioloş.

Citiți și: Argeș. Cea mai numeroasă familie din România! Mama eroină cu 20 de copii

Prim-ministrul a reiterat ideea că bugetul de stat a fost aprobat de Parlament cu un anume nivel al deficitului și că Guvernul nu va ieşi din cadrul bugetar. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea, titlul și foto: http://epitesti.ro/)

Despre legea votată de Camera Deputaților și care a adus modificări importante în ceea ce privește indemnizația pentru creșterea copilului puteți aici aici: http://epitesti.ro/social/nou-modificari-la-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA