930 x122 grota rece

Arges

COD GALBEN! ALTE DOUĂ ZILE DE CANICULĂ ÎN ARGEȘ

Argeșenii vor fi nevoiți să suporte alte două zile de caniculă.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, astăzi și mâine valul de căldură se va intensifica în regiunile sudice şi estice, inclusiv în Argeș, care se va afla sub cod galben de temperaturi mari. În sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, centrul şi sudul Moldovei şi în partea continentală a Dobrogei temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

În judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov și în Bucureşti va fi chiar cod portocaliu. Aici se vor atinge azi temperaturi maxime de 38-39 de grade, iar mâine, 30 iulie, izolat se vor înregistra valori în jurul a 40 de grade. Pe arii extinse disconfortul termic va fi deosebit de accentuat (vezi harta ANM!).

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Vestea bună este că în weekend ar urma ca temperaturile maxime să scadă cu câteva grade și să nu mai avem parte de caniculă.

ANM anunță că la ora 8 în Pitești erau 18, 4 grade Celsius, în zona Dedulești-Morărești 21, 3 grade, în Curtea de Argeș 18, 5, iar în Câmpulung Muscel 16, 3 grade. (Foto: antena3.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90