930 x122 grota rece

cod galben

COD GALBEN. ANUNȚ METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de intensificări susţinute ale vântului şi de ninsori la munte. Codul vizează și jumătatea de nord a județului Argeș și este valabil între 29 octombrie, ora 14, și 31 octombrie, ora 23.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Potrivit ANM, începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, 29 octombrie, şi până în seara zilei de luni, 31 octombrie, la munte vor fi intervale de timp în care va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60-70 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea. Mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali rafalele vor depăşi temporar 80 km/h şi se va depune strat nou de zăpadă.

Administrația Națională de Meteorologie mai precizează că intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în restul teritoriului, acolo unde rafalele vor atinge 50-60 km/h, iar duminică şi luni (30 şi 31 octombrie), îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi Moldova, trecător se vor semnala precipitaţii mixte.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3