930 x122 grota rece

Arges

COD GALBEN DE NINSORI: SUTE DE OAMENI ȘI UTILAJE, ÎN DISPOZITIV

În condițiile celor două coduri galbene de ploi, ninsori și intensificări ale vântului, Instituția Prefectului anunță că autoritățile din Argeș sunt pregătite să intervină în cazul în care situația o va cere.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Potrivit sursei citate, au fost înștiințate toate primăriile din Argeș despre atenționarea meteorologică în vigoare, pentru avertizarea populației și acordarea de sprijin logistic cetățenilor din zonele supuse fenomenelor meteorologice.

Instituția Prefectului precizează că sunt pregătite să intervină forțe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (291 de persoane), de la Poliție (95), Jandarmerie (50), Armată (30), Secția Drumuri Naționale (36) și de la Secția Drumuri Județene (30 de persoane).

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

De asemenea, se mențin în stare de operativitate mijloacele tehnice și materialele de intervenție (89 de autospeciale ISU, 57 de mijloace auto ale Poliției, 8 mijloace auto ale Jandarmeriei, 121 ale Drumurilor Naționale, 111 ale Secției Drumuri Județene Arges și 397 de utilaje de deszăpezire ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență).

În plus, adaugă Instituția Prefectului de Argeș, Împreună cu Direcția de Sănătate Publică și Serviciul Județean de Ambulanță, este monitorizată starea persoanelor care au nevoie de dializă, precum și a femeilor însărcinate, pentru a le putea fi acordat sprijinul necesar în cazuri de blocare sau îngreunare a circulației rutiere.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3