930×122 CAPRA 5

ceair

COMERCIANȚII DIN PIAȚA CEAIR SUNT ULUIȚI! POLIȚIA I-A „CĂLCAT” IAR!

La doar două zile după precedentul control polițiștii piteșteni de la Secția 1 au făcut ieri o nouă razie în piața agroalimentară Ceair, în bazarul „Gheorghe Lazăr” și pe străzile adiacente, „Crinului”, „9 Mai”, „Sf. Vineri”, și „Traian Vuia”. Comercianții sunt uluiți, fiind surprinși de cât de dese au devenit acțiunile Poliției.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Au fost date 16 amenzi, în general pentru vânzarea de produse fără documente de proveniență. Valoarea amenzilor a depășit 6.000 de lei. Pe de altă parte, și de această dată polițiștii au confiscat mărfurile comercializate ilicit (articole de menaj, perdele și telefoane mobile). Printre comercianții amendați s-a numărat și o persoană venită tocmai din comuna Sângeorgiu, din județul Mureș. În vârstă de 27 de ani, comerciantul vindea în piața Ceair perdele textile fără a avea acte de proveniență pentru ele. Amenda s-a ridicat la 300 de lei.

Despre precedenta razie a Poliției în aceeași zonă puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/razie-piata-ceair-s-au-confiscat-detergenti-cutite-si-umbrele/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3