SMART KIDS 930X122

centrul cultural mioveni

CONCURS PENTRU ELEVI

Concurs pentru elevi. Școala Gimnazială „George Topârceanu” din Mioveni, în parteneriat cu Orașul Mioveni prin Centrul Cultural, va organiza marți, 6 decembrie 2016, concursul județean de creație literară și de reviste școlare „Prof. Nicolae Rizea”. Concursul li se adresează elevilor de gimnaziu și de liceu.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

De la ora 15 la Școala Gimnazială „George Topârceanu” se va desfășura concursul propiu-zis, iar de la ora 16:30 la Centrul Cultural Mioveni va avea loc o sesiune de comunicări științifice pentru cadrele didactice, urmată de premierea câștigătorilor.

Cu această ocazie, Centrul Cultural Mioveni va lansa primul număr al revistei de creație literară – haiku „Cuvântul, lacrima zeilor”, publicație care se vrea a fi una periodică. Revista a apărut la inițiativa prof. Cristian Hoaghea, în ideea de a desfășura un proiect educațional pornind de la această specie literară, haiku, care presupune îngemănarea artei literare cu artele vizuale. Creațiile le aparțin elevilor înscriși la cursul de oratorie și creație literară organizat gratuit la Centrul Cultural Mioveni. (Foto: adevarul.ro)

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3