Donaris 930 x 122

Arges

CONTRIBUABILII ARGEȘENI, INVITAȚI LA FISC

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza miercuri, 16 decembrie, de la ora 12, în sala de ședințe a instituției (de la mezanin I, corp B – sală cu o capacitate de 160 de locuri) o întâlnire cu contribuabili persoane fizice si juridice.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Specialiștii Fiscului le vor oferi informații și lămuriri celor interesați despre principalele modificări din Codul fiscal care vor intra în vigoare pe 1 ianuarie 2016 în ceea ce priveşte impozitul pe profit, impozitul pe veniturile microîntreprinderilor și taxa pe valoarea adăugată.

Contribuabilii interesați vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii dacă vor transmite solicitarea în perioada 11-15 decembrie pe una dintre adresele de e-mail Camelia.Firu.AG@mfinante.ro sau Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu mențiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3