930 x122 grota rece

Arges

COPACI CĂZUȚI, POMPIERI ÎN ALERTĂ

Pompierii argeșeni au acționat cu promptitudine în urma furtunii de ieri.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La ora 11:20, un echipaj de urgenţă și un altul cu autoscară mecanică de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit pe bulevardul Libertății pentru degajarea unui copac căzut peste firele de electricitate.

În cursul după-amiezii, la ora 16:36, un echipaj de urgenţă de la același Detașament a intervenit pe strada Grigorești pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor deoarece o creangă a căzut peste firele de înaltă tensiune, generând aprinderea acestora.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Nu mult timp după aceea, la ora 17:04, un echipaj de urgență de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a acționat în comuna Leordeni pentru degajarea unui copac căzut peste firele de electricitate și telefonie.

În plus, la ora 12:06, un echipaj de urgență de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea a acționat în comuna Vedea pentru asanarea unei fântâni publice. Cu ajutorul ejectorului pentru ape mici, s-au evacuat aproximativ 17 mc de apă. De asemenea, la ora 13:10, un echipaj de urgență de la aceeași unitate a intervenit în aceeași localitate pentru asanarea unei alte fântâni publice. S-au evacuat în jur de 12 mc de apă. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3