930 x122 grota rece

copii

COPIII DIN UCRAINA VENIȚI ÎN MIOVENI, PRIMIȚI DE PREȘEDINTE ȘI PREFECT

Copiii și tinerii din Ucraina care se află în vizită în orașul Mioveni au fost primiți ieri de președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, și de prefectul Mihai Oprescu. Gazdele au oferit mici cadouri.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Grupul din regiunea ucraineană Harkov a venit în Pitești însoțit de primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Amintim că de luni și până mâine, 15 august, autorităţile din oraşul Mioveni sprijină un proiect umanitar pentru 23 de copii și tineri cu vârste între 8 și 16 ani din Harkov, care au o situație familială și socială foarte dificilă. Unii dintre ei au rămas orfani de un părinte în urma războiului din estul Ucrainei, iar alții au părinții angrenați pe câmpurile de luptă din zona de conflict.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Cei 23 de copii și tineri au vizitat Mioveniul şi au făcut cunoștință cu tradițiile specifice judeţului Argeș.

Proiectul a fost posibil deoarece Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada Ucrainei la București, sprijină în această perioadă politica de solidaritate cu poporul ucrainean.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90