930X122 MAIA

accident

COPIL DE 5 ANI, LOVIT DE MAȘINĂ PE TRECEREA DE PIETONI

Din păcate, copiii continuă să cadă victime unor accidente rutiere. După cum am atras atenția și cu alte ocazii, numărul evenimentelor de acest fel de pe drumurile din Argeș a crescut îngrijorător: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/atentie-parinti-inca-doi-copii-raniti-accidente-rutiere/.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Un alt accident a avut ca victimă un minor. S-a întâmplat în Pitești, pe strada „Independenței”. Potrivit Poliției Argeș, în timp ce conducea un autoturism din direcția strada „Argedava” către strada „Nicolae Dobrin” un piteștean în vârstă de 25 de ani a lovit pe trecerea de pietoni un copil de 5 ani. Conform aceleiași surse, copilul traversa regulamentar strada. Din fericire, minorul a fost rănit ușor.

Rezultatul etilotestului făcut de polițiștii rutieri a arătat că șoferul nu era băut. Conducătorul auto imprudent s-a ales cu dosar penal.

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3