930 x122 grota rece

politia

CRIMĂ ÎN ARGEȘ

UPDATE: Suspect este fostul soț al femeii. Deși despărțiți legal, cei doi locuiau împreună în aceeași casă. În urma unui conflict, bărbatul ar fi lovit-o în cap cu un obiect contondent, iar decesul ar fi survenit pe loc. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de un cioban, care a alertat autoritățile. Suspectul (în vârstă de 46 de ani) ar urma să fie reținut pentru 24 de ore, iar mâine ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Femeia avea 40 de ani. Anchetatorii vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs crima și ora la care a avut loc.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Acum: crimă în Argeș?

În urmă cu puțin timp, o femeie a fost găsită decedată în apropierea DN 7C, pe raza comunei argeșene Berevoești, sub un pod de pe râul Bratia. Cadavrul are urme de violență. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea unei crime. Precizăm că Poliția a fost alertată printr-un apel telefonic la numărul unic de urgență 112. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3