EcoMoto 930×122

Pitesti

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI VREMEA AZI ÎN PITEȘTI

Săptămâna începe bine din punct de vedere meteorologic. Ceața din Pitești de la această oră se va risipi, iar vremea va deveni astăzi frumoasă și caldă pentru această perioadă a anului.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit meteorologilor, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă a zilei în Pitești va urca până la 20-21 de grade Celsius. În cursul nopții următoare, de luni spre marți, se va semnala din nou ceață. Minimele nocturne vor fi cuprinse între 7 și 9 grade. La această oră, pe fondul ceții, în Pitești sunt 5 grade Celsius.

În urmă cu o oră aer cețos era și în Curtea de Argeș, cu 4 grade în termometre. În schimb, în Câmpulung Muscel cerul era senin și se înregistrau 6 grade. Senin era și în zona de munte a județului, în munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine. Temperatura aerului depășea cu puțin 4 grade Celsius.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90