930 x122 grota rece

fotografii

CUMPLIT! UN TURIST A MURIT AZI ÎN MUNȚII PIATRA CRAIULUI

Un turist în vârstă de 35 de ani a murit astăzi, în jurul orei 10, după ce s-a prăbuşit într-o râpă din Munţii Piatra Craiului, în timp ce încerca să facă fotografii, transmite corespondentul Mediafax.

Citiți și: Argeș. Gest revoltător al unui bărbat în preajma unei ursoaice cu 2 pui

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, bărbatul, care este originar din Turnu Măgurele, a căzut în gol, într-o râpă, aproximativ 50 de metri şi a murit pe loc.

Turistul se afla într-o drumeţie pe munte alături de alte două persoane, în apropiere de refugiul Speranţei, spre Plaiul Foii.

Citiți și: Noi imagini spion cu Dacia Duster 3!

La un moment dat bărbatul s-a apropiat de marginea unei râpe pentru a face o fotografie, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Potrivit sursei citate, incidentul a fost anunţat prin 112 de către prietenii acestuia, iar o echipă formată din şase salvamontişti şi patru jandarmi montani a pornit în căutarea turistului. Până la sosirea salvatorilor montani un alt grup de turişti a coborât în locul în care s-a prăbuşit bărbatul pentru a-i acorda primul ajutor, însă acesta era deja mort. (Articol preluat de pe http://www.mediafax.ro/, editare, titlu și foto Arhivă: http://epitesti.ro/)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90