930×122 CAPRA 5

arhivist

CURS DE ARHIVIST, CU AVIZ DE LA ARHIVELE NAȚIONALE

Profesional New Consult organizează în Piteşti cursul de arhivist: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivist.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Acreditat, având avizul favorabil al Arhivelor Naţionale, cursul le este necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel evită încasarea unor amenzi și care, cel mai important, îşi organizează arhivele proprii conform legislaţiei în vigoare, prin personalul specializat în acest sens.

Activitățile desfășurate de arhivist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivist, în conformitate cu prevederile legii Arhivelor nr. 16/1996, vizează prelucrarea arhivei gestionate, elaborarea instrumentelor de evidență, de informare și cercetare (inventare arhivistice, cataloage, ediții de documente) și îndrumarea și controlul activităților arhivistice desfășurate la diferiți creatori și deținători de arhivă.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Așadar, arhivistul http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivist, prin întreaga sa activitate, facilitează accesul la informația documentară cuprinsă în patrimoniul arhivistic național, căruia tot el îi asigură buna conservare și funcționalitate socio-administrativă și științifică.

Cursul este susţinut de experţi în domeniu, următoarea sesiune fiind organizată în perioada septembrie-octombrie 2015. Costul pentru parcurgerea acestui curs este de 1.250 de lei, cu plata în rate. Precizăm că el este disponibil şi în cadrul centrelor din Bucureşti şi Braşov.

Profesional New Consult vă așteaptă să participaţi la cursul de arhivist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivist, curs recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cu avizul favorabil al Arhivelor Naţionale ale României.

Pentru informaţii suplimentare:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777

Fax – 0348.436.899

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Site – www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, în perioada următoare vor demara și alte cursuri:

Curs Arhivar: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar

Curs Legător Manual: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-legator-manual

Curs Formator: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator

Curs Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90