New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURS DE BARMAN ÎN PITEȘTI. OFERTĂ DE ULTIMĂ ORĂ

Curs de barman în Pitești. În perioada următoare va avea loc deschiderea cursului de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei și la nivel naţional şi internaţional. Cursul de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman îşi propune să pregătească în tainele meseriei participanții, teoretic și, mai ales, practic.

Printre alte elemente din domeniu, cursul de Barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman asigură următoarele competenţe: cunoașterea tipurilor de băuturi; prepararea diferitelor rețete de băuturi; cunoașterea diferitelor recipiente necesare în bar pentru prepararea băuturilor; mixuri și cocktail-uri, modul de prezentare în recipiente specifice a băuturilor; gestionarea stocurilor de băuturi și materialele necesare; organizarea de bar; interacțiunea cu clienții.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Puteţi urma cursul de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman la preţul de 500 de lei, cu plata în 3 rate. Alături de specialiştii acestei firme veți avea ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja, obţinând, totodată, şi calificarea necesară în acest sens.

Detalii şi informaţii despre înscrieri la Profesional New Consult:

Telefon: 0725.420.330, 0784.045.025, 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Adresa: Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pub-ul Guiness).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Ospătar http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/ospatar

-Curs Operator Vânzări prin Telefon http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-vanzari-prin-telefon

-Curs Fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie

-Curs Operator Maşini Comandă Numerică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90