NOR CURIER 930X122

profesional new consult

CURS DE COAFOR/HAIR STYLE ÎN PITEȘTI

Curs în Pitești. Pe data de 13 octombrie 2016 va demara o nouă sesiune a Cursului de Coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor organizat de Profesional New Consult. Atenție, numărul de locuri este limitat, cursul având o mare căutare!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cursul oferă informaţii teoretice ample, punând, însă, accent pe partea practică, parte care se realizează în salonul amenajat în cadrul firmei. Cursul http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor este unul de top și durează 3 luni, costul fiind de 690 de lei, cu plata în 3 rate. Alături de specialiştii firmei veți avea ocazia să vă formaţi într-un domeniu foarte căutat pe piaţa muncii, beneficiind de săli de curs moderne, de formatori cu experienţă, de suport de curs elaborat şi ustensile profesionale.

Cursul de Coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor le este util şi necesar atât celor care doresc să activeze în acest domeniu, în saloane de specialitate sau în centre beauty, cât şi celor care vor să îşi realizeze acasă propriile aranjamente ale părului, tunsori şi vopsit fără a mai apela la specialişti. De asemenea, trebuie precizat că acest curs li se adresează în egală măsură atât doamnelor şi domnişoarelor, cât şi domnilor. Aceştia din urmă participă cu succes la curs şi chiar obțin rezultate notabile, activând acum în saloane de profil.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine la Profesional New Consult:

numere de telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

site-ul firmei : www.profesionalnewconsult.ro

email: office@profesionalnewconsult.ro

Adresa firmei (pentru înscrieri): Piteşti, strada Victoriei, nr.36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare

Curs Stilist Unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-up: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Pensat Profesional: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90