Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE COSMETICĂ – DIPLOME VALABILE ÎN UE

O nouă sesiune a cursului de Cosmetică va demara în Piteşti în cursul lunii august 2016, curs la care numărul de locuri este extrem de limitat: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul de calificare este acreditat ANC, recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei şi oferă aplicaţii teoretice, dar mai ales practice în salonul de specialitate amenajat şi pus la dispoziţie de firma organizatoare. Cursul este susţinut de specialişti în domeniu, traineri bine pregătiţi, cu ani de practică şi cu dorinţa de a le transmite celorlalţi din experienţa acumulată.

Preţul cursului este de 1.060 de lei, preţ care include toate ustensilele şi materialele folosite pe parcursul derulării stagiului de formare.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul are o importantă componentă practică. Competenţele dobândite în urma parcurgerii cursului de Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica organizat de Profesional New Consult sunt suficiente şi necesare practicării acestei meserii în saloanele de specialitate.

Puteţi urma cursul în cadrul Profesional New Consult alături de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi, dacă deja aveţi cunoştinţe de cosmetică.

IMPORTANT!!! Urmând cursul de Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica oferit de Profesional New Consult puteţi obţine diplome acreditate atât în România, cât şi în celelalte țări UE. Veți putea, așadar, profesa oriunde în Europa această frumoasă meserie.

Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefon mobil. De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate sau 10 clase vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la două cursuri.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

TELEFON – 0784.045.025, 0725.420.330 sau 0784.333.777

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

WEB – www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de Înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj, MakeUp – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Coafor – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Pensat Profesional – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90