Donaris 930 x 122

curs

CURS DE FRIZERIE ÎN PITEȘTI – ÎN AUGUST, O NOUĂ SESIUNE

Profesional New Consult va demara în luna august o nouă sesiune a Cursului de Frizerie/Hair Cut (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cursul oferă aplicaţii teoretice, dar mai ales practice: salonul propriu al firmei, dotat cu toate ustensilele necesare practicării în mod profesional a acestei meserii.

Cursul de Frizer/Hair Cut (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer) are o importantă componentă practică. Iată competenţele dobândite în urma parcurgerii cursului:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

-Executarea tunsorii pentru bărbați, tipuri de tunsori și tipuri de păr

-Spălarea părului

-Executarea bărbieritului

-Executarea îngrijirilor faciale și capilare.

Puteţi urma acest curs în cadrul Profesional New Consult la preţul de 500 de lei, cu plata în 3 rate, alături de specialiştii acestei firme (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer). Veți avea ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi fără calificarea necesară.

De reţinut! Dacă urmaţi Cursul de Frizerie/Hair Cut (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer) oferit de Profesional New Consult, puteţi obţine diplome acreditate atât în România, cât şi în celelalte țări ale Uniunii Europene. Puteţi profesa, așadar, oriunde în Europa această meserie în mod legal.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii, 700 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Machiaj/MakeUp, 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Coafor, 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Tehnician Maseur, 550 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

Curs Cosmetică, 900 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica).

Mai multe detalii despre cursul de Frizerie/Hair Cut, dar şi despre alte cursuri oferite de Profesional New Consult:

Telefon: 0784.045.025, 0744.974.775 sau 0784.333.777

Site: www.profesionalnewconsult.ro

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, lângă Guiness Pub.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3