NOR CURIER 930X122

curs

CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANE, ORGANIZAT ÎN PITEȘTI

În perioada următoare în Pitești va demara o nouă sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs acreditat ANC, organizat de Profesional New Consult în cele mai moderne săli, care oferă posibilitatea studierii problematicii în domeniu în sistem interactiv, fiind dotate cu proiector şi alte sisteme profesionale similare necesare expunerii profesionale a unei idei de curs.

Formatorul, George Şerban, jurist cu o vastã experienţã în domeniul legislaţiei muncii, probatã atât prin susţinerea acestui curs de peste 10 ani, cât şi prin conducerea a unor departamente HR, cu câteva sute de salariaţi, conferã garanţia unor infomaţii corecte, complete şi necesare oferite tuturor celor care aspirã sã activeze în domeniu sau deja sunt angrenaţi în cadrul societãţilor comerciale sau instituţiilor publice.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Preţul cursului, de numai 400 de lei, face ca acesta să fie extrem de ofertant pe piaţa actuală de formare profesională, înainte de toate importante fiind, desigur, noţiunile dobândite (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane).

Cursul are ca tematică următoarele: Revisal – aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului și Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică ce cuprind Contractul Individual de Muncă, Fişa Postului, Informare, întocmire act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

Toate aceste elemente extrem de utile le sunt adresate tuturor celor care urmează cursul, care are intense sesiuni de practică. Este extrem de important de ştiut că la cursul de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) pot participa atât cei care activează în domeniu, cât şi cei care doresc să urmeze o carieră în domeniu, cursul fiind accesibil şi pe înţelesul tuturor, indiferent dacă au sau nu experienţă.

Pentru următoarea sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) locurile sunt limitate, iar dacă veţi dori să îl parcurgeţi adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

TELEFON – 0784.045.025 și 0784.333.777

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU – Pitești, județul Argeș, strada Victoriei, nr.36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Contabilitate – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Arhivar – 750 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar)

Curs Formator – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri – 450 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Coordonator Securitate şi Sănătate în Muncă – 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90