930×122 CAPRA 5

profesional new consult

CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANE. ULTIMELE LOCURI

Curs de Inspector Resurse Umane. Ultimele locuri. Interesul pentru cursul de Inspector Resurse Umane organizat de Profesional New Consult este sporit (interes datorat cererii mari de pe piața muncii, toate firmele având nevoie de specialiști în domeniu). Firma organizatoare anunță ultimele locuri libere pentru noua sesiune care va fi deschisă pe 23 ianuarie 2017.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Organizat în Pitești, cursul de Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane este acreditat ANC.

Cursul este organizat în cele mai moderne săli. De asemenea, materialele de curs sunt în așa fel elaborate încât să transmită complet informaţia. În plus, formatorii sunt dedicaţi, dornici și pregătiți să furnizeze informaţiile necesare pentru deprinderea abilităţilor de inspector de resurse umane. Toate acestea contribuie la realizarea unui curs de mare succes pe piaţa din Piteşti şi nu numai http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Cursul are ca tematică următoarele: Revisal – aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului și Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică, sesiuni care cuprind Contractul Individual de Muncă, Fişa Postului, Informare, întocmire act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

Pentru noua sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane numărul de locuri este limitat. Dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777 sau 0725.420.330 ori trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Inspector Securitate şi Sănătate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA