Donaris 930 x 122

curs

CURS DE MASAJ – ULTIMELE LOCURI PENTRU SESIUNEA MAI 2016

Profesional New Consult anunţă deschiderea pe 13 mai 2016 a cursului de Masaj, curs susţinut de formatori cu experienţă în sălile moderne pe care firma le pune la dispoziție.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Foarte solicitată astăzi pe piaţa muncii, meseria de maseur poate fi practicată atât individual, la domiciliul propriu, pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine necesară şi doritã într-o societate tot mai stresată şi tensionată, cât și, mai ales, în saloane de specialitate, săli de fitness, hoteluri de lux care oferă servicii de tratament şi spa clienţilor, centre de întreţinere și saloane de frumuseţe.

Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de Masaj-Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj organizat de Profesional New Consult un curs de referinţă în domeniu pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Cursul de Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj are patru module, Masaj Somatic, Masaj Terapeutic, Masaj Reflexoterapeutic și Masaj Limfatic, modulele putând fi urmate şi individual, fiecare dintre acestea aducând un element de cunoaştere şi aprofundare a altor noţiuni de cunoscut în materia masajului.

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

Mai multe detalii despre cursul de Masaj-Tehnician Maseur, dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine astfel:

-Telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0758.490.490

-Site: www.profesionalnewconsult.ro

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Pentru înscrieri, adresa firmei este următoarea: Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, lângă Pub-ul Guiness.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Stilist Unghii, 700 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs Machiaj/Make-Up, 690 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs Frizer, 550 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

-Curs Cosmetică, 1.060 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3