New Profesional Consult 930 x 122

curs

CURS DE REPIGMENTARE, TATUAJ COSMETIC FIR CU FIR

Profesional New Consult organizează curs de Repigmentare/Tatuaj Cosmetic (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent) semipermanent al ochilor, sprâncenelor și buzelor, susţinut de Adrian, un formator cu experienţă în domeniu, care a avut sesiuni de training în mai multe localităţi din ţară, inclusiv în Bucureşti.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Costul cursului este de 1.900 de lei, cost care include toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale (aparate, mulaje, ace, pigmenţi – toate de calitate excepţională, din SUA şi Israel, asigurate de societatea de formare profesională pe parcursul derulării cursului).

Urmând cursul de Machiaj Semipermanent (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent), veţi deprinde tehnica pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor, desigur tehnica fiind perfecţionată la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Tot mai multe persoane din ziua de azi îşi comandă un machiaj semipermanent, acesta fiind soluţia ideală atât pentru persoanele care nu au timp să se aranjeze, cât şi pentru cele cu probleme de estetică sau leziuni, care trebuie acoperite.

Participând şi absolvind cursul de Machiaj Semipermanent (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent), veţi cunoaşte o activitate extrem de solicitată pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind foarte cerut ȋn saloanele din străinătate, acolo unde specialiştii în domeniu sunt foarte puţini.

Noţiuni de teorie, dar mai ales de practică vor fi abordare în cadrul cursului, practica realizându-se atât pe mulaje care imitã structura anatomică umană, cât şi pe modele umane.

Cursul durează 3 zile a câte 8 ore pe zi şi este oferit la preţul de 1.900 de lei, cost care poate fi achitat şi în rate.

De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile privind aparatele de tatuat cosmetic cele mai eficiente, tipurile de ace în funcţie de zona de acoperire și tipurile de machiaje, cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon – 0784.045.025 sau 0784.333.777

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Web – www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – 700 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Machiaj/Make-up – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Tehnician Maseur – 550 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

Curs Coafor – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Pensat Profesional – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional)

Curs Frizer – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3