New Profesional Consult 930 x 122

curs

CURS DE SPECIALIST ÎN MANAGEMENTUL DEȘEURILOR

Profesional New Consult organizează cursul de “Specialist în managementul deşeurilor”: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Este un curs acreditat ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și recunoscut de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii.

Cursul li se adresează tuturor companiilor şi instituţiilor publice care, în conformitate cu art. 22, alin. 3, din legea 211/2011 au următoarele obligaţii: “Deţinătorii/Producătorii de deşeuri persoane juridice, comercianţii, precum şi operatorii economici prevăzuţi la alin. 2 (operatorii economici autorizaţi din punct de vedere al protecţiei mediului pentru efectuarea operaţiunilor de colectare şi transport) au obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii care să urmărească şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligaţie unei terţe persoane.”

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Alin. 4. din aceeaşi lege stipulează: „Persoanele desemnate, prevăzute la alin. 3, trebuie să fie instruite în domeniul gestiunii deşeurilor, inclusiv al deşeurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.”

Nerespectarea prevederilor articolului menţionat poate fi sancţionat cu amenzi contravenţionale de la 15.000 la 30.000 de lei!!!

În perioada 15 decembrie 2015 – 15 martie 2016 Profesional New Consult http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat derulează campania cu premii denumită generic „Formează-te şi vei fi premiat!”. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult în precizată şi să achitaţi integral cursul, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de “Specialist în managementul deşeurilor” http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 sau trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro.

Profesional New Consult are sediul în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Contabilitate: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

-Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90