930 x122 grota rece

cuțit

CATUSE_LA_MAINI

„CUȚITARUL” DIN NEGRU VODĂ RISCĂ 10 ANI DE PUȘCĂRIE

Jandarmeria argeșeană oferă detalii despre cazul tinerei vânzătoare dintr-un magazin din cartierul piteștean Nord care a fost amenințată noaptea trecută cu un cuțit.

Citiți și: Clipe teribile, noaptea, pe o stradă din Pitești

„Marţi, 5 aprilie, în jurul orei 00:40, o patrulă a Jandarmeriei Argeş a observat în zona străzii Negru Vodă din municipiul Piteşti o femeie care a ieşit speriată din incinta unui punct comercial, fiind urmată de un bărbat care avea asupra sa un cuţit şi mai multe produse comerciale. Jandarmii l-au imobilizat pe suspect, deposedându-l de arma albă.

În urma verificărilor preliminare, jandarmii au stabilit că agresorul, în vârstă de 29 de ani, a ameninţat-o pe vânzătoarea magazinului cu un cuţit pentru a obţine sume de bani şi produse. Aceasta, realizând pericolul la care este expusă, a ieşit în fugă din incinta punctului comercial, fiind observată de patrula de Jandarmerie, care a procedat la imobilizarea agresorului.

Citiți și: Pitești. Violență în familie! Tâlhar la 17 ani!

Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti în vederea continuării cercetărilor, pe numele acestuia jandarmii întocmind acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.”, precizează Jandarmeria Argeș într-un comunicat de presă.

Detalii despre incident: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/azi-noapte-pitesti-vanzatoare-amenintata-cu-un-cutit/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90