930 x122 grota rece

DADA COȘAR PROFESIONIST

DADA COȘAR PROFESIONIST VĂ PREGĂTEȘTE CASA PENTRU IARNĂ

DADA COȘAR PROFESIONIST este o afacere de familie, care are în componență coșari autorizați de asociația hornarilor și a constructorilor de coșuri de fum și șeminee din România (ASFOCH).

DADA COȘAR PROFESIONIST are o vastă experiență, cu un portofoliu consistent de clienți, fiind specializată în curățarea instalațiilor de evacuare a gazelor de ardere (coșuri de fum), precum și a canalelor de ventilație, a șemineelor, sobelor de teracotă, centralelor termice și a cuptoarelor de pizza. Coșurile de fum trebuie curățate pentru siguranța dumneavoastră și a căminului dumneavoastră, acestea putându-se înfunda din cauza viciilor de construcție și a improvizațiilor făcute, a folosirii combustibilului lemnos cu umiditate mare sau a necurățirii periodice.

Tocmai de aceea, potrivit unui ordin al Ministerului Afacerilor Interne, „verificarea, repararea, izolarea termică și curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii.” Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de curățare a coșurilor de fum, apelați cu încredere la DADA COȘAR PROFESIONIST.

Mai multe detalii puteți obține la numerele  de telefon 0772.222.222 și 0741.056.530, pe site-ul www.cosar-hornar.ro sau la adresa din Pitești, de pe Calea Drăgășani nr. 9A.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90