SMART KIDS 930X122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN, SALVARE SPECTACULOASĂ (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs ieri pe drumul național 22 Constanța – Tulcea în zona localității Mihai Viteazul. Un automobil s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut vizibilitatea din cauza fumului produs de un incendiu de vegetație.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

În mașină se aflau doi bărbați, șoferul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, reușind să iasă singur. Celălalt, de 25 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, povestesc martorii, care spun că printre cei care au sărit să acorde primul ajutor s-a aflat și copreședintele ALDE Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii și deputat de Argeș.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

Constantin se întorcea la București când a văzut mașina răsturnată și a decis să se oprească și să le acorde primul ajutor victimelor, până la sosirea ambulanței. (Sursa: http://www.db24news.ro/) – Video 2: Facebook

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA