Donaris 930 x 122

8 martie

DE 8 MARTIE ÎN PITEȘTI: DANSURI RUSEȘTI ȘI MENIU CU PIEPT DE RAȚĂ CU PIERSICI

Se anunță un 8 Martie senzațional în Restaurantul Cara din Pitești!

Citiți și: Reprezentanți M.A.I, buzna la Centrul de Transfuzie: Au rămas cu gura căscată

Un meniu bogat la doar 79 de lei de persoană, DJ, dansatori profesioniști și numeroase surprize alcătuiesc oferta de 5 stele pe care Restaurantul Cara a pregătit-o special pentru Ziua Femeii.

Profesioniștii de la trupa Starfix vor avea un program execepțional, cu dansuri latino, țigănești și rusești, cu valsuri, viori, chitări și mariachi.

Citiți și: Argeș. Cel mai mic preț la MENIUL ZILEI la „Mâncarea de acasă”!

Meniul va fi alcătuit din cocktail de creveți, tartar de somon pe pat de salată mixtă și parmezan, piept de rață cu piersici, un desert special pentru doamne și domnișoare și șampanie.

Pentru detalii și rezervări la evenimentul care va avea loc duminică, 8 martie, de la ora 18, sunați la numărul de telefon 0727.892.302. Vă amintim că Restaurantul Cara este situat în incinta Hotelului Cara din Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3