930×122 CAPRA 5

Arges

DE RÂSUL CURCILOR! 2, 2 ESTE CEA MAI MICĂ NOTĂ LA DEFINITIVAT ÎN ARGEȘ! CITEȘTE TOP „RUȘINICĂ”!

După cum v-am informat ieri în premieră, în Argeș, înainte de soluționarea contestațiilor, rata de promovare a examenului de definitivat a fost de 65, 51%. Procentul este peste cel de la nivel național, care s-a ridicat la 60, 62%. Au promovat 114 dintre cei 174 de dascăli, nota minimă de promovare fiind 8. Astăzi vă facem cunoscute numele celor 6 cadre didactice care au obținut note sub 5 și, respectiv, al celor 4 cu note de 10. Pe baza datelor de la Inspectoratul Școlar, iată topul cadrelor didactice cu cele mai mici note la definitivat în Argeș:

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

1.Elena Mădălina Bunea – nota 2, 2 – religie ortodoxă

2.Amelia Georgiana Costache – nota 3, 5 – limba și literatura engleză

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

3.Florin Adrian Popescu – nota 3, 8 – educație fizică

4.Nicoleta Onofriciuc – nota 4, 4 – învățământ preșcolar (educatoare)

5.Alexandru Alin Sandu – nota 4, 65 – educație fizică

6.Georgeta Ilie – nota 4, 95 – educație fizică.

La polul opus, cei 4 dascăli cu note de 10 sunt următorii: Andreea Niculina Dinu (geografie), Nicoleta Oana Ionescu (geografie), Alina Florina Pătrașcu (psihologie) și Ramona Șerban (învățământ preșcolar-educatoare).

Pe aceeași temă puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-argesul-peste-media-nationala-avem-4-cadre-didactice-de-10/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/e-jale-aproape-40-dintre-cadrele-didactice-au-picat-definitivatul-40-eliminati/.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3