NOR CURIER 930X122

contabilitate

DESCHIDERE DE SUCCES! CURS DE CONTABILITATE-APLICAȚIE INFORMATICĂ SAGA!

Ieri, 16 septembrie, a avut loc deschiderea cursului de contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) oferit de Profesional New Consult.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Ca de obicei, interesul pentru acest domeniu este mare. De aceea cursul se bucurã de o prezenţã numeroasã şi de susţinerea unor formatori cu experienţã în domeniu, membri ai CECCAR Argeş. Vă prezentăm câteva instantanee de la deschiderea cursului de contabilitate, curs la care încă vã puteţi înscrie şi despre care puteţi cere informaţii suplimentare la numerele de telefon 0784.045.025 (Anca Grigorescu) și 0784.333.777 (Flori Tucu). Nu trebuie omis faptul cã acest curs este acreditat şi recunoscut de ministerele Educaţiei şi Muncii, având o importantã componentã practicã. Această componentă se realizeazã prin aplicaţia SAGA, îmbinatã, desigur, cu ample explicaţii teoretice.

Adresa firmei este următoarea: Piteşti, strada Trivale, nr. 14 (în gura Trivãii, vizavi de hotel Blue Night). E-mail: office@profesionalnewconsult.ro, www.profesionalnewconsult.ro.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3