930 x122 grota rece

băuți

DESCREIERAȚI! ȘOFERI BĂUȚI PE STRĂZILE PITEȘTIULUI

În ultimele 24 de ore poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti au dat peste 240 de amenzi, în valoare de aproape 46.500 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Noaptea trecută, 24 spre 25 octombrie, unii șoferi au fost prinși băuți la volan și s-au ales cu dosare penale.

De exemplu, în jurul orei 2, C.V.C., în vârstă de 40 de ani, din Topoloveni, a fost oprit pe strada Căpitan Sachelarie Visarion din oraș. Era băut și avea permisul de conducere anulat. Individul a fost dus de polițiștii rutieri la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

La același spital și din același motiv a ajuns și un piteștean, V.D., de 35 de ani. În jurul orei 3:30 șoferul a fost prins de polițiștii rutieri pe strada Eugen Lovinescu aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

O oră mai târziu, la 4:30, un alt șofer băut, tot din Pitești, a fost oprit în trafic pe strada Războieni. Ca și în celelalte două cazuri, individul, S.M.E., în vârstă de 20 de ani, a fost dus la Spitalul Județean pentru stabilirea alcoolemiei și s-a ales cu dosar penal. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3