NOR CURIER 930X122

jogging

DEZOLANT: BATE VÂNTUL PE PISTA DE JOGGING

Pista pentru jogging inaugurată în luna iulie în zona stadionului „Nicolae Dobrin” pare că nu le stârnește piteștenilor interesul.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Cel puțin ieri după-amiază, pe o vreme superbă, un singur tânăr alerga de zor, deşi cererile pentru amenajarea unei astfel de piste au fost numeroase. Culmea e că în regulamentul bazei sportive se arată că accesul grupurilor se face doar pe bază de programare pentru evitarea suprasolicitării pistei. Care suprasolicitare?

Amintim că accesul pe pistă este deschis pentru toată lumea, în fiecare zi între orele 7 și 22. Intrarea este permisă, însă, doar în echipament sportiv pentru alergări. Este interzis accesul cu încălţăminte necorespunzătoare, cu role, biciclete și animale de companie. De asemenea, nu au ce căuta aici persoanele aflate în stare de ebrietate.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • daniel spune:

    Daca reporterul respectiv se ducea dupa ora 6 seara, constata ca pista e foarte populata. Oamenii, in general, lucreaza de la 9 la 5 si nu pot trage chiulul pentru a face trafic cand are chef sumnealui sa viziteze stadionul…

  • mexicanul spune:

    Sigur, duminică în Pitești se muncește de la 7 la 24! Pe brânci! Ia să se ducă doamna reporter în creierii nopții să vadă ce puhoi de lume e. Nu așa, când vrea dumneai. Piteștenii muncesc la greu duminica, băi, ce dracului!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90