930 x122 grota rece

accident

DOI SOȚI ȘI FATA LOR, RĂNIȚI ÎN ACCIDENTUL DIN GĂVANA (GALERIE FOTO)

După cum v-am promis, revenim cu detalii despre accidentul rutier care a avut loc în jurul orei 17 în zona BIG Găvana, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În accident au fost implicate trei autovehicule: două autoturisme, o Toyota Prius și un Volkswagen, și o dubiță (autoutilitară) Mercedes.

Conducătorul dubiţei (26 de ani, din Pitești), venind dinspre Centru către Bascov, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de Volkswagen. În momentul în care șoferul Volkswgenului (38 de ani, din comuna Bascov) a frânat, conducătorul dubiţei a tras stânga de volan pentru a evita impactul. Dubița a intrat pe contrasens în coliziune cu Toyota, condusă regulamentar dinspre Bascov spre centrul Piteștiului. În urma impactului dubița a fost proiectată în Volkswagen.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

În accident au fost răniți șoferul Toyotei (47 de ani) și soția (45 de ani) și fiica lor (15 ani), pasagere în autoturism. Cei trei, toți din Pitești, sunt acum la spital pentru îngrijiri medicale, dar se află în afara oricărui pericol.

Șoferii implicați nu erau băuți. Conducătorul auto vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3